Muut eläimet

Mikäli haluat tarjota eläimelle kodin, ota yhteyttä ja kerro itsestäsi. Laitamme jokaiselle eläimestä kiinnostuneelle kotiselvityslomakkeen tai voit käyttää oheista kotiselvitys linkkiä. http://www.lesy.fi/kotiselvitys/

VIIVI ON ALUSTAVASTI VARATTU
Viivi on noin 2-vuotias jättirotuinen kani. Luonteeltaan se on arka, eikä se ole tottunut käsittelyyn, kokeneelta hoitajalta on kuitenkin sen kynsienleikkuu sujunut hyvin.
Viivi on tullut Lesylle samasta kodista kuin Iines. Tytöt eivät kuitenkaan tule toimeen keskenään, joten nyt niille on etsinnässä erilliset kodit.
Viivi on steriloitu, ja se rokotetaan ja sirutetaan vielä Lesyn toimesta ennen uuteen kotiin muuttoa. Huomioithan, että kani ei ole häkkieläin, vaan sen tulee saada liikkua myös vapaasti asunnossa.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1807

PEPE JA NINNI
Tämä naurukyyhky -pariskunta etsii uutta, osaavaa loppuelämän kotia.
Pepe ja Ninni ovat hieman reppanoita, selvästi liian pienessä häkissä eläminen ja liian vähäinen mahdollisuus lentämiseen ovat vaikuttaneet niiden kuntoon. Hyvällä hoidolla ne kuntoutuvat kuitenkin varmasti. Ikäarviota näistä kyyhkyistä ei voida antaa, huomion arvoista kuitenkin on, että naurukyyhky saattaa elää jopa yli 15 vuotiaaksi.
Uudelta kodilta edellytetään lintutietämystä ja kunnollisia tiloja kyyhkyille, myös Ruokaviraston ohjeet kyyhkyjen pidosta tulee ottaa huomioon.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläimet nro 1672 & 1673