Kissat

Lesyllä on tälläkin hetkellä useita kissoja etsimässä uutta kotia. Tarkkoja ikäarvioita emme voi löytökissoille antaa, joukossa on nuoria reilun vuoden ikäisiä kuin myös jo hieman enemmän elämää nähneitä kisuja. Löytyy sosiaalisia sylikissoja, hieman arempia ja ujompia yksilöitä ja kaikkea siltä väliltä.

Muistathan, että kissa tuo mukanaan myös vastuuta. Se pitää ajatella elämänkumppaniksi, jonka kanssa on oltava valmis viettämään jopa parikymmentä vuotta. Etukäteen on mietittävä, miten kissan hoito järjestetään esim. lomamatkojen aikana, tai miten jeläinlääkärikuluista selvitään.
Kissalta saa kuitenkin myös rakkautta, ja usein ne kiintyvät kovasti ihmisperheeseensä. Jokainen kissa on omanlaisensa yksilö, toinen ei saa paijauksesta tarpeekseen millään siinä kun toisesta ei ikinä tule sylikissaa.
Lesyltä luovutetut kissat ovat madotettuja, steriloituja/kastroituja, rokotettuja ja sirutettuja. Kulukorvaus aikuisesta kissasta on 150 eur (kaksi aikuista samaan aikaan adoptoituina 250€) ja pennusta 220 eur (kaksi pentua samaan aikaan adoptoituina 380€),  tällä maksulla katamme kissan eläinlääkärikuluja. Kissoja ei ikinä luovuteta vapaana ulkoileviksi.
Mikäli haluat tarjota kodin kissalle, käy täyttämässä kotiselvityksemme osoitteessa http://www.lesy.fi/kotiselvitys
 niin adoptiotiimimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse!

Kissoja pääsee katsomaan erikseen sovittavana ajankohtana.

KARO
Karo on nuorehko tyttökissa. Yksin ollessaan se vaikuttaa arahkolta, mutta toisen, sosiaalisen kissan läsnäolo saa sen avautumaan! Karo on todella leikkisä ja se rakastaa kunnon rapsutuksia, harjauskin on mieluista puuhaa.
Karo on myös perso ruualle, se ahmii ruuan nopeasti jotta pääsee osalliseksi myös kaverin ruuasta. Se osaa avata myös kaapin ovet, joten tulevassa kodissa herkut pitäisi laittaa piiloon kissankestävään paikkaan.
Karo on steriloitu, rokotettu kahdesti ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1675
IIRIS JA INKERI
Nämä arviolta 2-3 -vuotiaat tyttökissat ovat vielä arkoja, eivätkä mielellään päästä ihmistä kovin lähelle. Sekä Inkeri että Iiris ovat kuitenkin uteliaita, ne tarkkailevat ihmisen puuhia, ja niiden rohkeus lisääntyy selvästi koko ajan.
Iiriksellä ja Inkerillä on todettu kissojen herpes-virus. Se on asianmukaisesti lääkitty, mutta herpeksen oireet voivat joskus ilmaantua uudelleen esimerkiksi stressin seurauksena koska virus jää kissan elimistöön oireiden hävittyä. Oireet ovat silmätulehduksen ja nuhan kaltaiset, ne on kuitenkin hoidettavissa lääkkeellä.
Inkeri ja Iiris on steriloitu, rokotettu kerran ja sirutettu, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläimet nro 1613 & 1614
OIKKU JA OSKU
Nämä noin kuuden kuukauden ikäiset tyttöpennut etsivät omaa yhteistä kotia. Oikku ja Osku ovat vielä arahkoja, mutta hyvin uteliaita, ja ne innostuvatkin varovaiseen leikkiin erilaisten keppilelujen kanssa.
Oikulla ja Oskulla on todettu kissojen herpes-virus. Se on asianmukaisesti lääkitty, mutta herpeksen oireet voivat joskus ilmaantua uudelleen esimerkiksi stressin seurauksena koska virus jää kissan elimistöön oireiden hävittyä. Oireet ovat silmätulehduksen ja nuhan kaltaiset, ne on kuitenkin hoidettavissa lääkkeellä.
Oikku ja Osku on steriloitu, rokotettu kerran ja sirutettu, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläimet nro 1618 & 1619
PÄIVITYS 01/2022
Sekä Oikku että Osku antavat jo hieman silittää itseään. Namit maistuvat näille tytöille, niiden mukana meinaa mennä hoitajien sormetkin 🙂
KIIRA
Kiira on nuori tyttökissa. Se on arka, mutta utelias. Kun sitä menee tapaamaan, sähinä on taattu, mutta herkut saavat sen leppymään ja lähestymään ihmistä varovasti. Se myös seuraa ihmisten sekä muiden kissojen puuhia eriönsä ikkunasta hyvin tarkkaan.
Kiiralla on todettu kissojen herpes-virus. Se on asianmukaisesti lääkitty, mutta herpeksen oireet voivat joskus ilmaantua uudelleen esimerkiksi stressin seurauksena koska virus jää kissan elimistöön oireiden hävittyä. Oireet ovat silmätulehduksen ja nuhan kaltaiset, ne on kuitenkin hoidettavissa lääkkeellä.
Kiira luovutetaan steriloituna, kahdesti rokotettuna ja sirutettuna.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1636
PÄIVITYS 01/2022
Kiira on saanut huonekavereiya muutamista nuorista herpespositiivisista kissoista, ja näiden kanssa Kiiran elämä sujuu suht rauhallisesti. Joskus täytyy vähän sähistä ja kouluttaa pienempiä, mutta Kiira myös esimerkiksi nukkuu mielellään toisen kissan vieressä.
(HERRA) KAUNOTAR ON ALUSTAVASTI VARATTU
Tämä Kaunotar, joka lääkärin pöydällä osoittautui pojaksi, etsii omaa kotia. Kaunotar on arka, ja sen uuden kodin tulisi ymmärtää, että kesyyntyminen voi viedä aikaa. Se uskaltaa tulla syömään ihmisen läsnäollessa, mutta koskemaan sitä ei pääse. Ihmisen nähden se ei uskalla myöskään leikkiä, mutta koska lelut vaihtavat paikkaa, on se todennäköisesti yksin ollessaan aktiivinen ja vilkas.
Kaunottaren kaunis puolipitkä turkki vaatii hoitoa, ja harjaukseen tulisi Kaunotarta pikkuhiljaa totuttaa.
(Herra) Kaunotar on kastroitu, rokotettu kerran ja sirutettu, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1683
ESME ON VARATTU
Esme on arka poikakissa. Se uskaltautuu kyllä syömään vaikka ihminen on läsnä, mutta muuten se on hyvin varautunut. Esme vaatiikin paljon ymmärrystä ja kärsivällisyyttä uudelta kodiltaan.
Esme on kastroitu, rokotettu kerran ja sirutettu, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1687
Mikäli haluat tarjota kissalle kodin, täytä kotiselvityslomakkeemme (www.lesy.fi/kotiselvitys), niin otamme yhteyttä sinuun.