Tavaralahjoitukset

Nykytilanteen vallitessa tarvitsemme: Erityisesti penturuokia ja märkäruokaa, matolääkkeitä sekä kissanhiekkaa. Kiitos.

 Otamme mielellämme vastaan tavaralahjoituksia! Emme voi vastaanottaa petauspatjoja tai patjoja.

lahjoituksiaMyös kaikenlainen eläinten käyttötavara ja tietysti erilaiset eläinten lelut otamme mielihyvin vastaan. Kissan hiekka-astioiden suhteen joudumme pitämään ”tarkkaa linjaa”,sillä ko. astioiden tulee olla täysin naarmuttomia, jotta niiden desinfioiminen onnistuu kunnolla.

Otamme erittäin mielellämme vastaan myös eläinten ruokia. Kissan märkäruokia ja varsinkin penturuokia menee paljon.

Meille voi soittaa, laittaa sähköpostia tai viestitellä facebookissa. Mikäli tavaroiden toimittamisen suhteen on ongelmia, pyrimme hakemaan ne teiltä. Yhteystiedot löytyvät tämänkin sivun alalaidasta.

Lahjoituksia voi tuoda löytöeläintalon terassilla olevaan lahjoituslaatikkoon. Laatikko tyhjennetään jokaisen hoitovuoron jälkeen. Yötä vasten eli klo 20 jälkeen ei enää kannata jättää laatikkoon mitään. Kiitos!

Kirpputorimyyntiä varten tarkoitetut tavaralahjoitukset otetaan vastaan pääsääntöisesti Ojamolla ja osin Virkkalassa. Laitathan näistä erikseen viestiä joko sähköpostilla (nopeampi) tai Facebookin kautta yksityisviestillä, niin sovitaan vastaanottoaika. Uudella toimipisteellämme on toistaiseksi vain hyvin rajallinen tila varastoida tavaroita,joten kirpputorilahjoitukset otetaan vastaan ja lajitellaan tästä syystä muualla.

Kirpputorille voimme ottaa peruskirpputoritavaraa,joka on ehjää ja puhdasta,kuten kodin irtainta, koriste-esineitä, leluja, pelejä, musiikkia, koruja, käsitöitä, arvolasia yms. Myös kauden mukaisia vaatteita ja urheiluvälineitä.
Emme voi vastaanottaa suuria huonekaluja, kirjoja, peruslasiastiastoja.