Tue toimintaamme

Lesy toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Valtaosa rahoituksestamme tulee eläinrakkailta ihmisiltä joko tuoteostoina, kirpputorimyynnin tuottoina tai suoraan rahalahjoituksina. Lohjan kaupungilta saamme korvauksen löytöeläinten hoidosta ensimmäisen 15 vuorokauden ajalta, mutta sen jälkeen uuden kodin löytäminen näillekin kodittomille jää lahjoitusten varaan.

Sinä voit tukea Lesyn toimintaa liittymällä jäseneksi, ostamalla tukituotteitamme, tai tulemalla mukaan vapaaehtoistyöntekijäksi. Meillä on nyt myös rahankeräyslupa, joten voimme ottaa myös rahalahjoituksia vastaan, keräystilinumeron löydät sivun alalaidasta vihreästä palkista.

 

Tukituotteet

 • Vuosikalenteri 2019 on menossa painoon syyskuussa 2018. Seinäkalenteri on oiva joululahjaksikin, se on myös helppo lähettää kauemmas ystäville ja sukulaisillekin. Kalenterin hinta on 10€/kpl. Viime vuoden kalenteri vietiin käsistä,joten tällä kerralla kannattaa olla nopea,jos haluaa omansa. Valokuvaajana jälleen sama taidokas kuvaaja,kuin viime vuonna ja aiheet erilaisista lemmikeistä. Mikäli kalentereita riittää,tullaan niitä myymään myös Lohjan Käsityömessuilla 6.-7.10 ja Menneen ajan joulumarkkinoilla.
 • Lesy -heijastin 4€/kpl tai 3kpl/10e. heijastimetVoimme myös toimittaa kalenterin ja heijastimet postin kautta ostajan maksaessa postimaksun. Postimaksu on heijastimille alkaen 1,50e ja seinäkalenterille 3e

Lahjoitukset

 • Otamme vastaan rahalahjoituksia.
 • Myös tavaralahjoituksia voi toimittaa. Lahjoitukset voi jättää talon terassille, josta seuraava hoitovuoroon tuleva nostaa ne sisälle. Yötä vasten ei kannata terassille jättää mitään. HUOM! Katsothan ajankohtaista-osiosta,mitä milloinkin tarvitsemme,kiitos 🙂
 • Käyttöömme käyvät puhtaat lakanat, peitot, tyynyt ja pyyhkeet.
 • Patjoja / petauspatjoja emme ota vastaan niiden hankalan pestävyyden takia. Myös isot matot ovat käytössä hankalia, pienet käyvät kyllä.

Kirpputoritoiminta

 • Lesyn kirpputoripöytiä löydät nyt kahdelta itsepalvelukirpputorilta:
  1. Virkkalasta. Virkkalan kirppis tarjoaa meille paikan numero 66 käyttöömme.
  2. Lohjan Asemalta Siilon kirppis on antanut lesylle pöydän nro 76.
 • Olemme myös avanneet Facebookiin Lesylle oman kirppisryhmän,josta ostamalla voi auttaa eläimiä. Postituskin onnistuu 🙂 https://www.facebook.com/groups/271116793405763/
  Lesyn oma facebook-kirpputoriryhmä on toistaiseksi jäissä,kunnes saamme muuton tehtyä. Sen jälkeen pääsemme tarkistamaan,mitä on vielä jäljellä Talolla pidetyn kirppiksen jäljiltä.
 • Tällä välin olemme laittaneet osan tuotteista myyntiin Facebookin kirppisryhmiin: Kierrätetään Lohjalla ja Kirppistelyä Lohjalla. Molempiin ryhmiin on tehty myyntipuut. Lisäksi joitain tuotteita on myynnissä myös erikseen (Myyjinä Päivi Metsäaho ja Mia Taimio- tarkista tuotteiden kuvaus, heillä on myös omia tavaroita myynnissä. Lesyn tuotteissa lukee, että ovat Lesyn) .
 • Kaikista kirpputoreista saatu tuotto ohjautuu löytöeläintalon eläinten hyvinvointiin.
  Tervetuloa ostoksille!