Tue toimintaamme

Lesy toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Valtaosa rahoituksestamme tulee eläinrakkailta ihmisiltä joko tuoteostoina, kirpputorimyynnin tuottoina tai suoraan rahalahjoituksina. Lohjan kaupungilta saamme korvauksen löytöeläinten hoidosta ensimmäisen 15 vuorokauden ajalta, mutta sen jälkeen uuden kodin löytäminen näillekin kodittomille jää lahjoitusten varaan.

Sinä voit tukea Lesyn toimintaa liittymällä jäseneksi, ostamalla tukituotteitamme, tai tulemalla mukaan vapaaehtoistyöntekijäksi. Meillä on myös rahankeräyslupa, joten voimme ottaa myös rahalahjoituksia vastaan, keräystilinumeron löydät sivun alalaidasta vihreästä palkista.

Tukituotteet

 • Vuosikalenteri 2019 oli painossa syyskuussa 2018. Seinäkalenteri on oiva joululahjaksikin, se on myös helppo lähettää kauemmas ystäville ja sukulaisillekin. Kalenterin hinta on 5€/kpl. Viime vuoden kalenteri vietiin käsistä,joten tällä kerralla kannattaa olla nopea,jos haluaa omansa. Valokuvaajana jälleen sama taidokas kuvaaja,kuin viime vuonna ja aiheet erilaisista lemmikeistä. Kalentereita tullaan myymään Menneen ajan joulumarkkinoilla.
 • Lesy -heijastin 4€/kpl tai 3kpl/10e. heijastimetVoimme myös toimittaa kalenterin ja heijastimet postin kautta ostajan maksaessa postimaksun. Postimaksu on heijastimille alkaen 1,50e ja seinäkalenterille 3e

Lahjoitukset

 • Otamme vastaan rahalahjoituksia.
 • Myös tavaralahjoituksia voi toimittaa. Lahjoitukset voi jättää talon terassille (poikkeuksena kirppislahjoitukset), josta seuraava hoitovuoroon tuleva nostaa ne sisälle. Yötä vasten ei kannata terassille jättää mitään. HUOM! Katsothan ajankohtaista-osiosta,mitä milloinkin tarvitsemme,kiitos 🙂 Lue lisää tavaralahjoituksista ”Tavaralahjoitukset”-osiosta.
 • Käyttöömme käyvät puhtaat lakanat, peitot, tyynyt ja pyyhkeet.
 • Patjoja / petauspatjoja emme ota vastaan niiden hankalan pestävyyden takia. Myös isot matot ovat käytössä hankalia, pienet käyvät kyllä.

Kirpputoritoiminta

Lesyn kirpputoripöytiä löydät nyt viideltä itsepalvelukirpputorilta/ osto- ja myyntiliikkeestä. Alla olevat yritykset tarjoavat lesylle myyntipöydät/-numerot vastikkeetta ja tukevat näin eläinsuojelutyötä!

 • Virkkalan kirppis Maksjoelta/ Maksjoentie 11 , entisen Maksjoen päiväkodin tilat. Paikka nro 66. Virkkalan kirppis on painottunut eläintarvikkeisiin eniten näistä neljästä paikasta,mutta pöydästä löytyy paljon myös muuta kivaa.

 • Osto-ja myyntiliike Virkkalan Vileeni Virkkalasta /Virkkalantie 2. Myyntinumerolla 538 löytyy mm. kodin sekalaista tarviketta ja koristetta.

 • Siilo kirppis Lohjan Asemalta/ Mäntynummentie 1. Paikka nro 76. Tarjolla sekalaista peruskirpputorituotetta.

 

 • The Kirppis Keskilohjalta / Karjalankatu 10. Paikka nro 107. Myynnissä mm. runsaasti hyväkuntoisia ja edullisia vaatteita sekä peruskirppistavaraa.   

 • Janin Osto- ja myyntiliike Mäntynummella / Kirjastopolku 2. Myyntinumero 121. Myynnissä keramiikasta Tupperwareen, käsilaukuista kaitaliinaan.

Kaikista kirpputoreista saatu tuotto ohjautuu lyhentämättömänä löytöeläintalon eläinten hyvinvointiin.
Tervetuloa ostoksille!