Tue toimintaamme

Lesy toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Valtaosa rahoituksestamme tulee eläinrakkailta ihmisiltä joko tuoteostoina, kirpputorimyynnin tuottoina tai suoraan rahalahjoituksina. Lohjan kaupungilta saamme korvauksen löytöeläinten hoidosta ensimmäisen 15 vuorokauden ajalta, mutta sen jälkeen uuden kodin löytäminen näillekin kodittomille jää lahjoitusten varaan.

Sinä voit tukea Lesyn toimintaa liittymällä jäseneksi, ostamalla tukituotteitamme, tai tulemalla mukaan vapaaehtoistyöntekijäksi. Meillä on nyt myös rahankeräyslupa, joten voimme ottaa myös rahalahjoituksia vastaan, keräystilinumeron löydät sivun alalaidasta vihreästä palkista.

HOX! Yritykset, yhdistykset ja muut vastaavat! Tällä hetkellä olemme työstämässä vuoden 2019 kalenteria ja myymme siihen mainospaikkoja aina elokuun 2018 loppuun asti. Mainospaikat ovat kooltaan 7x5cm ja maksavat 50euroa. Hinnalla saa mainoksen kalenteriin, mainitsemme osallistuneet yritykset myös kiitoksin facebookissa ja nettisivuillamme. Yritykset voivat ottaa kalentereita myös myyntiin, kun olemme ne painattaneet syksyllä 2018.

Mainosta varten tarvitsemme yrityksenne logon tms. kuvan tekstillä,jonka haluatte, pdf-muodossa.

Mainoksista saaduilla tuloilla katamme kalenterin painokustannukset ja ylijäävä osuus menee lyhentämättömänä suoraan eläinsuojelutyöhön; eläinlääkärikustannuksiin,
eläinten lääkkeisiin ja tarvikkeisiin sekä eläinten ruokiin.

Mikäli Olette kiinnostuneet tällä tavalla auttamaan eläimiä ja tukemaan meitä tärkeässä eläinsuojelutyössä, niin otattehan yhteyttä Lesyn sähköpostiin lesy@lesy.fi HOX!

Tukituotteet

 • Vuosikalenteri 2018 on julkaistu. Seinäkalenteri on oiva joululahjaksikin,se on myös helppo lähettää kauemmas ystäville ja sukulaisillekin. Kalenterin hinta on 10€/kpl. LOPPUUNMYYTY
 • Lesy -heijastin 4€/kpl tai 3kpl/10e. heijastimetVoimme myös toimittaa kalenterin ja heijastimet postin kautta ostajan maksaessa postimaksun. Postimaksu on heijastimille alkaen 1,50e ja seinäkalenterille 3e

Lahjoitukset

 • Otamme vastaan lahjoituksia.
 • Myös tavaralahjoituksia voi toimittaa. Lahjoitukset voi jättää talon terassille, josta seuraava hoitovuoroon tuleva nostaa ne sisälle. Yötä vasten ei kannata terassille jättää mitään. HUOM! Katsothan ajankohtaista-osiosta,mitä milloinkin tarvitsemme,kiitos 🙂
 • Käyttöömme käyvät puhtaat lakanat, peitot, tyynyt ja pyyhkeet.
 • Patjoja / petauspatjoja emme ota vastaan niiden hankalan pestävyyden takia. Myös isot matot ovat käytössä hankalia, pienet käyvät kyllä.

Kirpputoritoiminta

 • Lesyn kirpputoripöytiä löydät nyt kahdelta itsepalvelukirpputorilta:
  1. Virkkalasta. Virkkalan kirppis tarjoaa meille paikan numero 66 käyttöömme.
  2. Lohjan Asemalta Siilon kirppis on antanut lesylle pöydän nro 76.
 • Pidämme kirppistä Maksjoella löytöeläintalolla nyt myös arkisin muuttoon asti. Aukioloajat kannattaa tarkistaa joko täältä verkkosivuilta ”Ajankohtaista”-osion alta tai Facebookista Lesyn sivuilta. Talolla maksuvälineenä käy vain käteinen.
 • Olemme myös avanneet Facebookiin Lesylle oman kirppisryhmän,josta ostamalla voi auttaa eläimiä. Postituskin onnistuu 🙂 https://www.facebook.com/groups/271116793405763/
  Lesyn oma facebook-kirpputoriryhmä on toistaiseksi jäissä,kunnes saamme muuton tehtyä. Sen jälkeen pääsemme tarkistamaan,mitä on vielä jäljellä Talolla pidetyn kirppiksen jäljiltä.
 • Tällä välin olemme laittaneet osan tuotteista myyntiin Facebookin kirppisryhmiin: Kierrätetään Lohjalla ja Kirppistelyä Lohjalla. Molempiin ryhmiin on tehty myyntipuut. Lisäksi joitain tuotteita on myynnissä myös erikseen (Myyjinä Päivi Metsäaho ja Mia Taimio- tarkista tuotteiden kuvaus, heillä on myös omia tavaroita myynnissä. Lesyn tuotteissa lukee, että ovat Lesyn) .
 • Kaikista kirpputoreista saatu tuotto ohjautuu löytöeläintalon eläinten hyvinvointiin.
  Tervetuloa ostoksille!