Ajankohtaista

Löytöeläintalon toiminta on muuttanut

Löytöeläintalon toiminta on lauantaina 25.8.18 muuttanut entiseen Hiiden kouluun osoitteessa Karstuntie 354, Lohja.

Tiedotamme avajaisten ajankohtasta ja avoimien ovien jatkumisesta myöhemmin.

 

 

 

 

Lesyn löytää edustettuna syksyn tapahtumista:

Omenakarnevaalit 22.9.

Lohjan Käsityömessut 6.-7.10.

Menneen ajan Joulumarkkinat 15.-16.12.

Kirpputorimyynti Maksjoen löytöeläintalolla on loppunut.

Kiitämme kaikkia kävijöitä ja toimintamme tukijoita!

Seuraavan kerran meidät löytää kirppispöydän takaa lauantaina 25.8. klo 9-14 Lohjan keskusaukiolta Siivouspäivän kirppistapahtumasta.

HUOM!
Lesy kirppistelee myös Virkkalan kirppiksellä pöytäpaikalla nro 66.  ja Siilon kirppiksellä  Asemalla pöydässä nro 76, sekä facessa Kierrätetään Lohjalla ja Kirppistelyä Lohjalla- kirpputoriryhmissä.

Tyhjennyspäivien kirpputori la-su 16.-17.6. klo 11-15

Miukumaukut- viiksiä tähän suuntaan!

Lesyllä kirppistellään ja pidämme Tyhjennyspäivät ensi viikonloppuna eli la-su 16.-17.6. klo 11-15.

Löytöeläintalon toiminta muuttaa Maksjoelta Hiittiin Hiiden koululle, joten tyhjennämme kirpputorimme aarteita hävyttömän edullisesti.
Tule tekemään mielettömiä löytöjä sellaiseen hintaan, että Sulo Vilénkin tulisi kateelliseksi! Samalla tuet eläinsuojelutyötä ja autat alueemme löytöeläimiä 

Tarjolla on yhtä sun toista kodin tekstiileistä koriste-esineisiin ja koruihin. Vaatteitakin on täysin uusista, vielä kaupan hintalapullisista hiukan enemmän käytettyihin, hinnat alkaen 20 snt! Leluja, pelejä, leffoja, musiikkia jne. ja tietysti astioita!

BING! Jos sinulla on lainaksi asti vaaterekkiä tai useampaa, mainiota, ottaisimme tempauksen ajaksi mieluusti sen/ne lainaan. Myös taittopöytiä tarvitaan lainaksi. Kiitos.
Laitattehan postia lesy@lesy.fi

Tulkaahan kaikki ostoksille ja käteisellä maksetaan, kuten aina  Kaikki myytävät eivät mahdu heti lauantaina esille, joten kannattaa tulla molempina päivinä käymään!

ps. Avoimia oviahan ei nyt ole, koska muu porukka on remppahommissa Kuva viime kesän Tyhjennyspäiviltä

Ostamalla omalle kisullesi Kattipuodista lelun auta samalla Lohjan löytöeläimiä!
Kattipuoti.com

 

Sunnuntaiset avoimet ovat toistaiseksi peruttu.

Lesyllä valmistellaan täydellä tohinalla muuttoon. Kaikki liikenevä aika käytetään nyt uusien tilojen remontointiin ja heti perään varsinaiseen muuttoon. Ilmoitamme näillä sivuilla ja Facebookissa kun avoimet ovet ovat jälleen käynnissä.

HYVÄNTEKEVÄISYYS MATCH SHOW 3.6.2018

 

Lohjan Eläinsuojeluyhdistys ry ja Tynninharjun Musti & Mirri järjestävät yhteistyössä hyväntekeväisyys Match Show´n eli epävirallisen koiranäyttelyn.

Tähän mukavaan tapahtumaan on helppo tulla vaikka sosiaalistamaan koiraa tai treenaamaan virallisia näyttelyitä varten. Tapahtuman tuotto käytetään lohjalaisten löytöeläinten hyväksi!

Paikkana Lohjan Tynninharjun Musti & Mirrin piha, osoite Korjaamokuja 3, 08200 Lohja. Ilmoittautuminen paikan päällä alkaa klo 11 ja ensimmäiset kehät alkavat klo 12. Hinta: ennakko-ilmoittautuneille 6 €/koira, paikan päällä 8 €/koira, lapsi&koira kehät 4 €/koira.

Rokotustodistukset mukaan!

Ennakkoilmoittautuminen: https://goo.gl/forms/sQd9aPVFCF7YSc4h1

Paikalla ei ole yleistä vessaa, kävelymatkan päästä sellainen löytyy tarvittaessa. Suolaista ja makeaa purtavaa saa ostaa kanttiinista.

Tervetuloa viettämään hauskaa päivää ja samalla tukemaan eläinsuojelua!

Luokat ja tuomarit
Pennut (alle 12 kk), Ulla Kotro-Kervinen, Kennel Arvocas
Pienet koirat (säkäkorkeus alle 40 cm), Taija Turkia, Kennel Hopeless
Isot koirat (säkäkorkeus yli 40 cm), Maritta Haussalo, Kennel Druzkaya
Lapsi & koira, Noora Martelin, Kennel Kadotetun
X-rotuiset ja veteraanit, Noora Martelin, Kennel Kadotetun
Haaste (leikkimielisempi, rauhallista sosiaalistamista) Noora Martelin, Kennel Kadotetun

Tarkennamme tapahtuman tietoja sitä mukaan, kun pystymme.

Palkintoja sponsoroi mm. (päivitetään jatkuvasti):
Musti & Mirri
K-Rauta
Jysk
Kennel Druzkaya

 

Ihan Pihalla 5.5.2018

Lesy on Ihan Pihalla Nuorisotyöpaja Tuuman järjestämässä kirpputori/huutokauppatapahtumassa lauantaina 5.5.18 klo 10-14 Kierrätyskeskuksen pihapiirissä, Sairaalatie 8.

Meillä on mukana mm. kirppistavaraa; keveän puoleista kevät/kesävaatetusta, kenkiä, pelejä, leffoja, musiikkia, koruja, pehmoja jne… Perussettiä siis. Sekä tietysti eläimille tuliaisia 😀 Juuri niitä kauan kaivattuja kissanleluja on nyt tullut- kissanmintulla täytettyjä ihanuuksia! Tietysti koiruuksille löytyy myös omansa 🙂

Tulethan morjenstamaan, samalla voi nyt myös liittyä jäseneksi ja sillä tavalla olla mukana auttamassa lohjalaisia eläimiä!

Ohessa lisätietoa Ihan Pihalla-tapahtumasta:

Nuorisotyöpaja Tuuman pihapiirissä tapahtumaa ja toimintaa kaikille.

Tapahtuma-alueella on livemusiikkia pitkin päivää. 
Lohjan kaupungin Nuorisotyöpaja Tuuma esittelee toimintaansa. Kerromme nuorten mahdollisuuksista päästä työkokeiluun.

Lapsille on tarjolla pihapuuhaa, paloauto ja nukketeatteriesityksiä. Lasten omalla kirpputorilla voi tehdä edullisia lelu, peli ja kirjalöytöjä.

Huutokauppaa nuorten työkokeilupaikkojen puolesta
Kierrätyskeskuksen nuoret ovat jälleen keränneet aarteita ja kummallisuuksia, joita tullaan huutokauppaamaan kesämyymälässä. Huutokaupan näyttötunti alkaa klo 11.30 ja itse huutokauppa klo 12.00.

Kierrätyskeskuksen puolella on paljon tarjouksia sekä ilmaistavaraa.
Kesämyymälämme avajaisia vietetään myös tuolloin. Myymälästä löytyy huonekaluja ja rakennusmateriaalia.

Lohjan seudun työttömien pihakahviosta voit ostaa masun täydeltä herkkuja. Herkuttelun lomassa voit tutustua paremmin yhdistyksen toimintaan.

Ilmainen kirpputorialue myyjille.
Tapahtumassa on varattu iso ulkoalue kirppismyyjille, yhdistyksille ja seuroille.
Tule myymään omia vanhoja tavaroita ja vaatteita. Yhdistyksesi voi esitellä toimintaa ja myydä varainhankintaansa erilaisia tuotteita.

Tervetuloa Lohjan eläinsuojeluyhdistyksen viralliseen kevätkokoukseen keskiviikkona 25.4.2018.

Kokous järjestetään Lesyn löytöeläintalolla klo 18 alkaen. Tarjolla on kahvia ja pientä suuhunpantavaa.

Kevätkokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

1) kokouksen avaus

2) valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi
ääntenlaskijaa

3) todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4) hyväksytään kokouksen työjärjestys

5) esitetään hallituksen laatima toimintakertomus, tilinpäätös sekä toiminnantarkastajien lausunto.

6) päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä edellisen toimintavuoden hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille

7) käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.
Kokouksen jälkeen voidaan keskustella myös muista yhdistystä koskevista asioista.

Terveys-ja hyvinvointimessut 14.4.

Lesy on mukana Laurentiustalolla järjestettävissä Terveys-ja hyvinvointimessuilla la 14.4. klo 10.

Paikalla on eri yhdistyksiä ja yrittäjiä myymässä tuotteitaan. Yleisöllä on mahdollisuus myös käydä kuuntelemassa erilaisia luentoja aiheeseen liittyen. Lesyn puolesta luennoidaan lemmikkien vaikutuksesta hyvinvointiin ja otamme myös oman pienen myyntipöydän mukaan- tuliaisia kotiin lemmikeille ja omaksi iloksi!

Paikalla tehdään myös mm. kolesterolimittauksia ja perheen pienimmille jänskää tarjoaa esimerkiksi tutustuminen poliisiautoon.

Tapahtumaan ei ole sisäänpääsymaksua, joten kannattaa tulla kurkkaamaan tarjonta!

Varauduttehan käteisellä,koska kaikilla ei ole korttimaksulaitetta 😉

Kirpputoritoiminnasta

Myyntipaikkamme vuokra-aika on umpeutunut keskustan itsepalvelukirpputorilla. Kiitämme itsepalvelukirpputori Moduulia yhteistyöstä!

Lesyn kirppistelyt jatkuvat tältä erää Virkkalan kirppiksellä ja löytöjä voi tehdä myös joka sunnuntai avointen ovien aikana löytöeläintalolla klo 12-15 ja 24/7 Facebookin LESY-kirpputori-ryhmässä.

Muistattehan,että talolla maksuvälineenä käy vain käteinen 🙂

Kurnauskis!

Nyt,kun varpaat ovat melkein sulanneet niin Lesy jatkaa matkaansa seuraavaan tapahtumaan reteästi MM-pronssimitali rinnassa 

Meihin voit törmätä tulevana viikonloppuna Siuntiossa Folksam Arenalla kansainvälisissä rotukissanäyttelyissä. Näyttely on auki yleisölle lauantaina 3.3. klo 10-16 ja sunnuntaina 4.3. klo 10-15.

Lauantaina siellä on myös normaalin näyttelyyn kuuluvan kotikissaluokan lisäksi leikkimielisiä lisäluokkia kotikissoille! 

Lesy on paikalla pienen myyntipöydän kanssa ja ottaa vastaan kissojen märkäruokaa (pentujen ja aikuisten) sekä matolääkkeitä ja kissanhiekkaa. Myös koirien märkäruoka on tervetullutta. Luonnollisesti rahankeräyslipas on myös mukana ja imee itseensä onnellisena täytettä 

Tulkaahan turinoimaan!

Kirkkonummen Sanomissa 1.3.2018 julkaistu artikkeli kissanäyttelystä:

siuntion kissanäyttely 03_040318 Kirkkonummen Sanomat sivu 4 0101318 rajattu artikkeli

 

Somessa on voimaa ja paljon! Olemme saaneet paljon erilaisia peittoja lahjoituksena teiltä ja varastomme alkaa täyttyä mukavasti. Otamme siis vastaan enää ne mitä viestillä on sovittu. Eläimet kiittävät suunnattomasti teitä kaikkia! 

Nyt tarvitsemme kovasti teidän apuanne!
Varastostamme ovat loppuneet fleecepeitot, jotka näin talvella ovat erittäin hyviä lämmön antajia löytöeläimille. Mikäli sinun kaapeistasi löytyisi ylimääräisiä, niin otamme ne avosylin vastaan. Myös tavalliset peitot sekä päiväpeitot ovat tervetulleita! Pyyhkeitä, lakanoita yms. sellaisia ohuempia tekstiilejä meillä on vielä riittävästi.
Huomioittehan ystävällisesti, ettei meillä ole mahdollisuutta tällä hetkellä pestä tekstiilejä, joten tuottehan lahjoitukset puhtaina/pestyinä kiitos! 😊

Voitte toimittaa lahjoitukset löytöeläintalolle minä päivänä tahansa. Terassilla on lahjoituslaatikko, johon lahjoitukset voi jättää. Laatikko tyjennetään muutaman kerran päivän aikana. Sunnuntaisin avoimissa ovissa klo 12-15 otamme lahjoitukset vastaan sisälle asti 🙂

Eläimet kiittävät avustanne!

 

Eläimet tarvitsevat apuasi, tule perehdytystilaisuuteen 22.1.2018!

Lohjan eläinsuojeluyhdistyksellä on tällä hetkellä kovin kiireistä aikaa ja siksi tarvitsemmekin apuasi erityisesti nyt! Eläinten hoitorinki toimii vapaaehtoisvoimin. Hoitovuoroon kuuluu kissojen (koirien ja kanien) tilojen siivous, ruokinta, hoito, rapsutukset ja seuranta. Jos olet täysi-ikäinen ja voit sitoutua käymään säännöllisesti oman aikataulusi mukaan useammin tai harvemmin, otathan yhteyttä!

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, Lesy järjestää seuraavan perehdytystilaisuuden maanantaina 22.1. klo 18 (max. 5 hlöä kerrallaan). Kysy lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan 20.1. mennessä osoitteeseen hoitajat@lesy.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

___________________________________________________________________________________________________

Vanhat ajankohtaiset löydät arkistosta