Koirat

Mikäli haluat tarjota koiralle kodin, ota yhteyttä ja kerro itsestäsi. Laitamme jokaiselle koirasta kiinnostuneelle kotiselvityslomakkeen tai voit käyttää oheista kotiselvitys linkkiä. http://www.lesy.fi/kotiselvitys/

LITTLE CHIP

Chip on 9-vuotias, noin neljä kiloinen sekarotuinen kastroimaton uros. Chip on kiltti ja seurallinen, mutta toisinaan hieman omapäinen. Iästään huolimatta se on varsin energinen ja ulkoilee mielellään. Se myös nauttii suunnattomasti ihmisen seurasta ja huomiosta.
Tassuistaan Chip on hyvin herkkä ja kynsien leikkuuta se ei arvosta yhtään. Tämän mielipiteensä se osoittaa näykkäisemällä, eli tulevan kodin täytyy olla valmis panostamaan tämän asian harjoitteluun.
Valitettavasti Chipin purukalusto oli päässyt niin huonoon kuntoon, että siltä on poistettu hiljattain useita hampaita. Koiran menoa ja elämäniloa se ei kuitenkaan tunnu vähentävän, tämä tulee lähinnä huomioida ruokinnassa ja säännöllisin eläinlääkärin tarkastuksin.
Etsimme Chipille kotia, jossa on aikaa koiralle ja halua tarjota tasapainoinen loppuelämän koti. Chip turhautuu ja stressaantuu liiasta hälinästä, tämä purkaantuu mm. haukkumisena. Tämän takia ensisijainen vaihtoehto on aikuinen perhe. Lapsista Chip kyllä pitää, mutta lapsiperheen arki on sille liikaa. Toisten koirien tai kissojen kanssa kodin jakamisesta ei taustatietojen mukaan ole ollut hyviä kokemuksia.
Chip luovutetaan rokotettuna ja sirutettuna, ja sen hampaat on juuri huollettu. Suuren operaation vuoksi hammastarkastuksessa on ehdottomasti käytävä uudelleen vielä kesä-heinäkuussa.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi tai täytä kotiselvityslomake, pyydämme sen kaikilta adoptiota suunnittelevilta. Koiran kohdalla adoptioprosessiin sisältyy myös kotikäynti adoptioehdokkaan luona.
Eläin nro 1270