Kissat

Lesyllä on tälläkin hetkellä useita kissoja etsimässä uutta kotia. Tarkkoja ikäarvioita emme voi löytökissoille antaa, joukossa on nuoria reilun vuoden ikäisiä kuin myös jo hieman enemmän elämää nähneitä kisuja. Löytyy sosiaalisia sylikissoja, hieman arempia ja ujompia yksilöitä ja kaikkea siltä väliltä.

Muistathan, että kissa tuo mukanaan myös vastuuta. Se pitää ajatella elämänkumppaniksi, jonka kanssa on oltava valmis viettämään jopa parikymmentä vuotta. Etukäteen on mietittävä, miten kissan hoito järjestetään esim. lomamatkojen aikana, tai miten jeläinlääkärikuluista selvitään.
Kissalta saa kuitenkin myös rakkautta, ja usein ne kiintyvät kovasti ihmisperheeseensä. Jokainen kissa on omanlaisensa yksilö, toinen ei saa paijauksesta tarpeekseen millään siinä kun toisesta ei ikinä tule sylikissaa.
Lesyltä luovutetut kissat ovat madotettuja, steriloituja/kastroituja, rokotettuja ja sirutettuja. Kulukorvaus aikuisesta kissasta on 100 eur (kaksi aikuista samaan aikaan adoptoituina 160€) ja pennusta 180 eur (kaksi pentua samaan aikaan adoptoituina 300€),  tällä maksulla katamme kissan eläinlääkärikuluja. Kissoja ei ikinä luovuteta vapaana ulkoileviksi.
Mikäli haluat tarjota kodin kissalle, käy täyttämässä kotiselvityksemme osoitteessa http://www.lesy.fi/kotiselvitys
 niin adoptiotiimimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse!

Kissoja pääsee katsomaan erikseen sovittavana ajankohtana.

TAATELI ON VARATTU
Tämä keväällä 2018 syntynyt tyttö etsii omaa, kärsivällistä kotia. Se on vielä arahko, ja erilaiset muutokset stressaavat sitä, mutta pikku hiljaa Taateli on uskaltanut myös ulos kuorestaan. Taatelin uudessa kodissa olisi hyvä olla sosiaalinen kissa kaverina.
Taateli on rokotettu kahdesti, sterilointi ja sirutus sisältyvät adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 848
CAMRY JA CELICA ON  VARATTU
Nämä kesällä 2018 syntyneet pennut etsivät uutta yhteistä kotia. Pennut ovat vielä arahkoja, mutta selvästi uteliaita ihmistä kohtaan.
Poika Camry on rohkeampi, se tulee haistelemaan jo kättä, saattaa vähän nuolaista ja vaikka näykkäistäkin hieman. Koskaanhan ei tiedä jos siinä kädellä olisikin joku herkku tarjolla.
Tyttö Celica tarkkailee mieluummin tapahtumia hieman kauempaa. Sekin uskaltaa tulla haistelemaan ihmistä, mutta mieluusti selkäpuolelta ja niin ettei sitä huomata.
Pennut on steriloitu, rokotettu kahdesti ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläimet nro 913 ja 914
CORONA
Corona on kesällä 2018 syntynyt poikapentu, jolta löytyy rutkasti luonnetta. Corona on hieman epävarma siitä, miten ihmiseen pitäisi suhtautua, ja se peittää epävarmuutensa sähinän ja tassulla läpsimisen taakse. Ajan kanssa siitä tulee kuitenkin varmasti oikein seurallinen kissa, joka tervehtii omistajia persoonallisella säksätyksellään.
Corona on kastroitu, rokotettu kahdesti ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 915

 

 MACHO
Tässä olisi tarjolla runsaasti miehistä komeutta. Macho on veikeä ja leikkisä kissa, joka nauttii huomiosta ja silittelystä, ja se myös kertoo huomiontarpeestaan kovaäänisesti.
Macho luovutetaan lapsettomaan kotiin, koska se saattaa joskus puraista silittelijäänsä kovastikin.
Macho on kastroitu, rokotettu kertaalleen ja sirutettu, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 941
 LOHTU
Lohtu on reilun vuoden ikäinen ihastuttava tyttö vailla omaa kotia. Sen tulevassa kodissa ei voi asustaa ihmislapsia Lohdun reaktiivisuuden takia. Se antaa silittää itseään ja jopa kantaa sylissä, mutta sillä on myös ikävä tapa puraista tai raapaista yhtäkkiä ilman syytä. Se vaatiikin paljon ymmärrystä ja positiivista koulutusta oppiakseen pois huonosta tavastaan.
Lohtu on steriloitu, rokotettu ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 944

 

 
 VIIRU JA EMÄNTÄ
Nämä rouvat ovat asustanut Lesyllä alkukesästä asti. Mukana tulleet pennut on kunnialla kasvatettu, ja nyt olisi aika Emännän ja Viirun löytää oma koti.
Alun aroista kissoista on tullut jo vähän enemmän seurallisia. Viirua saa silittää kun se tulee itse huomiota hakemaan, ja Emäntäkin sietää jo ihmisen läheisyyttä. Nameja ovat molemmat oppineet kerjäämään.
Emäntä selvästi tukeutuu Viiruun ja saa sen rohkeudesta hieman voimaa itselleenkin, joten kissoille etsitään yhteistä kotia.
Emännällä ja Viirulla on todettu mykoplasma, joka on lääkitty eläinlääkärin ohjeistuksen mukaan.
Molemmat kissat on steriloitu, rokotettu kertaalleen ja sirutettu, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläimet nro 812 ja 818
 KARKKI ETSII VIELÄ KOTIA
PURRI ON ALUSTAVASTI VARATTU
Nämä tyttöpennut asustavat kotihoitajan luona.
Purri on näistä kesympi, sitä saa silitellä jo monta kertaa päivässä. Purri rakastaa koiria yli kaiken, ja se luovutetaankin vain koiralliseen kotiin.
Karkki on selvästi arempi, mutta pikkuhiljaa senkin kohdalla uteliaisuus alkaa viemään voiton arkuudesta. Karkki kaipaa uudessa kodissaan ehdottomasti rohkean ja sosiaalisen kissan tukea.
Näitä tyttöjä ei siis välttämättä tarvitse sijoittaa samaan kotiin, vaan uusissa kodeissa ennestään olevat eläimet ovat tärkeämpiä.
Pennut on rokotettu kertaalleen, steriloinnit, tehosterokotukset ja sirutukset sisältyvät adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläimet nro 839 ja 881

 

 KIRRI
Omaa kotia etsii kesällä 2018 syntynyt
Kirri-tyttö. Se oli pentueensa ujoin ja varautunein, mutta nyt sisarusten muutettua uuteen kotiin on Kirristä kuoriutunut leikkisä sylikissa. Se muuttaisi mieluusti seurallisen kissan kaveriksi, ei välttämättä kovin pienten lasten kanssa kuitenkaan.
Kirri on sairastanut kalikiviruksen (feline calicivirus, FCV). Se on kissoilla esiintyvä erilaisia tulehdusoireita aiheuttava flunssavirus. Kalikin vuoksi Kirrin huolenpitoon kuuluu säännölliset rokotukset sekä vuosittaiset hammastarkastukset. Kotona mahdollisesti ennestään olevalla kissalla tulee myös olla rokotussuoja ajantasalla.
Kirri luovutetaan kahdesti rokotettuna, sterilointi ja sirutus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 833
POSSE
Posse on arahko kissa, joka etsii kotia jossa sen rauhallista luonnetta ymmärretään. Kotihoidossa Posse on löytänyt hyvän tarkkailupaikan olohuoneen pöydän alta, sieltä se seurailee hoitajan touhuja asunnossa. Hieman sitä on saatu silittääkin, mutta varsinaisesti Posse ei siitä nauti. Herkkuja se ajoittain jo uskaltautuu hakemaan suoraan kädestä. Etenemällä rauhallisesti, kiireettä ja kissan ehdoilla tästä pojasta tulee varmasti mukava elämänkumppani.
Meille tullessaan Possella oli poskessaan haava, ja tarkemmissa tutkimuksissa sen hampaissa havaittiin vammoja joiden epäillään olevan seurausta jonkinlaisesta iskusta poskeen. Iskun seurauksena sen hampaat ovat hieman vinoutuneet. Tässä vaiheessa hampaiden poistotarvetta ei ollut, mutta tulevaisuudessakin Posse tarvitsee säännölliset hammastsekkaukset vamman vuoksi.
Posse on rokotettu, kastroitu ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 940

Mikäli haluat tarjota kissalle kodin, ota yhteyttä ja kerro itsestäsi. Laitamme jokaiselle kissasta kiinnostuneelle kotiselvityslomakkeen. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kulukorvaus aikuisesta kissasta 100€ (2 aikuista kissaa 160€) ja pennusta 180€ (2 pentukissaa 300€). Kuluilla katetaan kissan sterilointi/kastrointi-,  rokotus-, madotus-, ja sirutuskuluja.