Kissat

Lesyllä on tällä hetkellä useita kissoja etsimässä uutta kotia. Tarkkoja ikäarvioita emme voi löytökissoille antaa, joukossa on nuoria reilun vuoden ikäisiä kuin myös jo hieman enemmän elämää nähneitä kisuja. Löytyy sosiaalisia sylikissoja, hieman arempia ja ujompia yksilöitä ja kaikkea siltä väliltä.

Muistathan, että kissa tuo mukanaan myös vastuuta. Se pitää ajatella elämänkumppaniksi, jonka kanssa on oltava valmis viettämään jopa parikymmentä vuotta. Etukäteen on mietittävä, miten kissan hoito järjestetään esim. lomamatkojen aikana, tai miten eläinlääkärikuluista selvitään.
Kissalta saa kuitenkin myös rakkautta, ja usein ne kiintyvät kovasti ihmisperheeseensä. Jokainen kissa on omanlaisensa yksilö, toinen ei saa paijauksesta tarpeekseen millään siinä kun toisesta ei ikinä tule sylikissaa.
Lesyltä luovutetut kissat ovat madotettuja, steriloituja/kastroituja, rokotettuja ja sirutettuja. Kulukorvaus aikuisesta kissasta on 100 eur (kaksi aikuista samaan aikaan adoptoituina 160€) ja pennusta 180 eur (kaksi pentua samaan aikaan adoptoituina 300€),  tällä maksulla katamme kissan eläinlääkärikuluja. Kissoja ei ikinä luovuteta vapaana ulkoileviksi.
Mikäli haluat tarjota kodin kissalle, käy täyttämässä kotiselvityksemme osoitteessa http://www.lesy.fi/kotiselvitys
 niin adoptiotiimimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse!

Meillä on myös muutama muu kissa etsimässä kotia . Näistä lisää kysymällä, tai tule talolle käymään, sunnuntaisin ovet ovat auki klo 12-15.

Lesyllä on tällä hetkellä useita kissanpentuja joille etsitään kotia. Kotiutusajankohdat vaihtelevat (arvioidun) syntymäajan mukaan. Pennut madotetaan useampaan kertaan ja noin 12-13 viikon iässä ne steriloidaan, rokotetaan ja sirutetaan. Kissanpennut luovutetaan uuteen kotiin noin 14-15 viikon ikäisinä.
Kissanpentua ei tule ottaa hetken mielijohteesta, vaan hankintaa pitää aina miettiä tarkkaan. Kissa vaatii sitoutumista niin henkisesti kuin rahallisestikin. Mikäli kodista ei löydy ennestään kissakaveria luovutamme kissanpennut uuteen kotiin pääsääntöisesti vain pareittain. Kahdesta pennusta on seuraa toisilleen, ne aktivoivat toinen toisiaan ja huolehtivat toisistaan. Yksittäisten kissanpentujen adoptointi mietitään aina tapauskohtaisesti.
Lesyltä luovutetut kissat ovat madotettuja, steriloituja, rokotettuja ja sirutettuja, myös tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan. Yhden kissanpennun adoptiomaksu on 180€ ja kahden pennun 300€. Tällä maksulla katamme kissan eläinlääkärikuluja.
Kissoja ei ikinä luovuteta vapaana ulkoileviksi, ulkoilu valjaissa tai katetussa ulkotarhassa on sallittua.
Mikäli haluat tarjota kodin kissanpennuille käy täyttämässä kotiselvityksemme osoitteessa www.lesy.fi/kotiselvitys , niin adoptiotiimimme ottaa sinuun yhteyttä! Yhteydenotto tapahtuu yleensä sähköpostitse, muista täyttää yhteystietosi huolellisesti.

TUPLA ON VARATTU
Tupla-tyttö on nyt kovin hämillään. Sen neljä sisarusta löysivät jo uudet kodit, mutta tälle söpöläiselle ei ole vielä löytynyt niitä omia ihmisiä ja kissakaveria. Arviolta toukokuussa syntynyt ja heinäkuun loppupuolella Lesylle muuttanut pentu on tottunut ihmisen käsittelyyn hienosti, vaikka vielä toisinaan suuret ihmiset vähän pelottavatkin. Tupla on leikkisä ja se innostuu ajoittain raisuihinkin leikkeihin.
Tupla on jo steriloitu, sirutettu ja kertaalleen rokotettu, tehosterokotus kuuluu adoptiohintaan. Se luovutetaan ainoastaan toisen kissan kaveriksi.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi

Eläin nro 796

IRMA ANTTILA
Löytyisikö sinulta rakkautta suloiselle Irmalle? Irma on aluksi hieman arka ja epäluuloinen uusia ihmisiä kohtaan, mutta kun se huomaa ettei mitään pahaa tapahdu se nauttii silityksistä yli kaiken.
Meillä Irma on suhtautunut toisiin kissoihin varauksellisesti, joten se todennäköisesti nauttisi olostaan talouden ainoana kissana.
Irma on steriloitu, rokotettu kertaalleen ja sirutettu. Tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 826

NOLLA
Tässä on poika joka kiihtyy nollasta sataan hetkessä. Nolla rakastaa ihmisiä ja seuraa, ja se nauttii silityksistä täysin rinnoin. Jos se osaisi puhua olisi sillä varmasti monia seikkailuja kerrottavanaan, niin rohkeasti se kohtaa uudet tilanteet.
Nolla on kastroitu, rokotettu kertaalleen ja sirutettu. Tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 834

Meillä on myös muita kissoja etsimässä kotia . Näistä lisää kysymällä, tai tule talolle käymään, sunnuntaisin ovet ovat auki klo 12-15.

Mikäli haluat tarjota kissalle kodin, ota yhteyttä ja kerro itsestäsi. Laitamme jokaiselle kissasta kiinnostuneelle kotiselvityslomakkeen. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kulukorvaus aikuisesta kissasta 100€ (2 aikuista kissaa 160€) ja pennusta 180€ (2 pentukissaa 300€). Kuluilla katetaan kissan sterilointi/kastrointi-,  rokotus-, madotus-, ja sirutuskuluja.