Kissat

Lesyllä on tälläkin hetkellä useita kissoja etsimässä uutta kotia. Tarkkoja ikäarvioita emme voi löytökissoille antaa, joukossa on nuoria reilun vuoden ikäisiä kuin myös jo hieman enemmän elämää nähneitä kisuja. Löytyy sosiaalisia sylikissoja, hieman arempia ja ujompia yksilöitä ja kaikkea siltä väliltä.

Muistathan, että kissa tuo mukanaan myös vastuuta. Se pitää ajatella elämänkumppaniksi, jonka kanssa on oltava valmis viettämään jopa parikymmentä vuotta. Etukäteen on mietittävä, miten kissan hoito järjestetään esim. lomamatkojen aikana, tai miten eläinlääkärikuluista selvitään.
Kissalta saa kuitenkin myös rakkautta, ja usein ne kiintyvät kovasti ihmisperheeseensä. Jokainen kissa on omanlaisensa yksilö, toinen ei saa paijauksesta tarpeekseen millään siinä kun toisesta ei ikinä tule sylikissaa.
Lesyltä luovutetut kissat ovat madotettuja, steriloituja/kastroituja, rokotettuja ja sirutettuja. Kulukorvaus aikuisesta kissasta on 100 eur (kaksi aikuista samaan aikaan adoptoituina 160€) ja pennusta 180 eur (kaksi pentua samaan aikaan adoptoituina 300€),  tällä maksulla katamme kissan eläinlääkärikuluja. Kissoja ei ikinä luovuteta vapaana ulkoileviksi.
Mikäli haluat tarjota kodin kissalle, käy täyttämässä kotiselvityksemme osoitteessa http://www.lesy.fi/kotiselvitys
 niin adoptiotiimimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse!

Kissoja pääsee katsomaan erikseen sovitavana ajankohtana.

Lesyllä on tällä hetkellä useita erittäin arkoja kissanpentuja joille etsitään kotia. Aran pennun kesytys ja ihmisten elinkumppaniksi totutus on aikaa vievää, mutta palkitsevaa työtä. Alkutyö tehdään toki jo yhdistyksellä, mutta myös adoptiokoti on tärkeässä roolissa kesytyksen onnistumisessa. Pentujen kotiutusajankohdat vaihtelevat (arvioidun) syntymäajan mukaan. Pennut madotetaan useampaan kertaan ja noin 12-13 viikon iässä ne steriloidaan, rokotetaan ja sirutetaan. Kissanpennut luovutetaan uuteen kotiin noin 14-15 viikon ikäisinä. Joskus sterilointi viivästyy muutamilla viikoilla esim. pennun arkuuden vuoksi.
Kissanpentua ei tule ottaa hetken mielijohteesta, vaan hankintaa pitää aina miettiä tarkkaan. Kissa vaatii sitoutumista niin henkisesti kuin rahallisestikin. Mikäli kodista ei löydy ennestään kissakaveria luovutamme kissanpennut uuteen kotiin pääsääntöisesti vain pareittain. Kahdesta pennusta on seuraa toisilleen, ne aktivoivat toinen toisiaan ja huolehtivat toisistaan. Yksittäisten kissanpentujen adoptointi mietitään aina tapauskohtaisesti.
Lesyltä luovutetut kissat ovat madotettuja, steriloituja, rokotettuja ja sirutettuja, myös tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan. Yhden kissanpennun adoptiomaksu on 180€ ja kahden pennun 300€. Tällä maksulla katamme kissan eläinlääkärikuluja.
Kissoja ei ikinä luovuteta vapaana ulkoileviksi, ulkoilu valjaissa tai katetussa ulkotarhassa on sallittua.
Mikäli haluat tarjota kodin kissanpennuille käy täyttämässä kotiselvityksemme osoitteessa www.lesy.fi/kotiselvitys , niin adoptiotiimimme ottaa sinuun yhteyttä! Yhteydenotto tapahtuu yleensä sähköpostitse, muista täyttää yhteystietosi huolellisesti.

Mikäli haluat tarjota kissalle kodin, ota yhteyttä ja kerro itsestäsi. Laitamme jokaiselle kissasta kiinnostuneelle kotiselvityslomakkeen. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kulukorvaus aikuisesta kissasta 100€ (2 aikuista kissaa 160€) ja pennusta 180€ (2 pentukissaa 300€). Kuluilla katetaan kissan sterilointi/kastrointi-,  rokotus-, madotus-, ja sirutuskuluja.