Kissat

Lesyllä on tälläkin hetkellä useita kissoja etsimässä uutta kotia. Tarkkoja ikäarvioita emme voi löytökissoille antaa, joukossa on nuoria reilun vuoden ikäisiä kuin myös jo hieman enemmän elämää nähneitä kisuja. Löytyy sosiaalisia sylikissoja, hieman arempia ja ujompia yksilöitä ja kaikkea siltä väliltä.

Muistathan, että kissa tuo mukanaan myös vastuuta. Se pitää ajatella elämänkumppaniksi, jonka kanssa on oltava valmis viettämään jopa parikymmentä vuotta. Etukäteen on mietittävä, miten kissan hoito järjestetään esim. lomamatkojen aikana, tai miten jeläinlääkärikuluista selvitään.
Kissalta saa kuitenkin myös rakkautta, ja usein ne kiintyvät kovasti ihmisperheeseensä. Jokainen kissa on omanlaisensa yksilö, toinen ei saa paijauksesta tarpeekseen millään siinä kun toisesta ei ikinä tule sylikissaa.
Lesyltä luovutetut kissat ovat madotettuja, steriloituja/kastroituja, rokotettuja ja sirutettuja. Kulukorvaus aikuisesta kissasta on 120 eur (kaksi aikuista samaan aikaan adoptoituina 200€) ja pennusta 200 eur (kaksi pentua samaan aikaan adoptoituina 340€),  tällä maksulla katamme kissan eläinlääkärikuluja. Kissoja ei ikinä luovuteta vapaana ulkoileviksi.
Mikäli haluat tarjota kodin kissalle, käy täyttämässä kotiselvityksemme osoitteessa http://www.lesy.fi/kotiselvitys
 niin adoptiotiimimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse!

Kissoja pääsee katsomaan erikseen sovittavana ajankohtana.

RUBI
Omaa kotia etsii tyttökissa Rubi. Rubi jännittää uusia tilanteita kovasti, mutta luottamuksen löydyttyä silitykset ovat sen mielestä paras asia maailmassa. Muiden kissojen seurasta Rubi ei pidä, joten etsinnässä on koti ainoana kissana.
Rubi on sairastanut kalikiviruksen (feline calicivirus, FCV). Se on kissoilla esiintyvä erilaisia tulehdusoireita aiheuttava flunssavirus. Kalikin vuoksi Rubin huolenpitoon kuuluu säännölliset rokotukset sekä vuosittaiset hammastarkastukset.
Rubi on steriloitu, rokotettu ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 898

BACK ON VARATTU
Back on hyvin ihmissosiaalinen, lapsista pitävä ja kiltti tyttökissa, jolle etsitään kotia ainoana kissana. Rauhallisen koirakaverin Back saattaisi myös hyväksyä.
Back on elänyt ulkona, ja jossain vaiheessa sen häntäkin on lyhentynyt, mutta se ei tämän energisen kissan menoa haittaa.
Back on steriloitu, rokotettu ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1067

DALI
Dali on ystävällinen ja silityksiä rakastava kolli, kolle etsitään kotia lapsettomasta perheestä. Rauhallisiin koiriin Dali on tottunut, ja valjasulkoilut ovat sille tuttua puuhaa.
Dalin uuden kodin täytyy sitoutua kissan pitkäaikaissairauden hoitoon, sillä Dalilla on todettu epilepsia. Tämä vaatii päivittäisen lääkityksen ja säännölliset kontrollit eläinlääkärin ohjeiden mukaan.
Dali on kastroitu, rokotettu kertaalleen ja sirutettu, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1104

POSSE
Posse on arahko kissa, joka etsii kotia jossa sen rauhallista luonnetta ymmärretään. Kotihoidossa Posse on löytänyt hyvän tarkkailupaikan olohuoneen pöydän alta, sieltä se seurailee hoitajan touhuja asunnossa. Hieman sitä on saatu silittääkin, mutta varsinaisesti Posse ei siitä nauti. Herkkuja se ajoittain jo uskaltautuu hakemaan suoraan kädestä. Etenemällä rauhallisesti, kiireettä ja kissan ehdoilla tästä pojasta tulee varmasti mukava elämänkumppani.
Meille tullessaan Possella oli poskessaan haava, ja tarkemmissa tutkimuksissa sen hampaissa havaittiin vammoja joiden epäillään olevan seurausta jonkinlaisesta iskusta poskeen. Iskun seurauksena sen hampaat ovat hieman vinoutuneet. Tässä vaiheessa hampaiden poistotarvetta ei ollut, mutta tulevaisuudessakin Posse tarvitsee säännölliset hammastsekkaukset vamman vuoksi.
Posse on rokotettu, kastroitu ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 940

Mikäli haluat tarjota kissalle kodin, täytä kotiselvityslomakkeemme (www.lesy.fi/kotiselvitys), niin otamme yhteyttä sinuun.