Kissat

Lesyllä on tälläkin hetkellä useita kissoja etsimässä uutta kotia. Tarkkoja ikäarvioita emme voi löytökissoille antaa, joukossa on nuoria reilun vuoden ikäisiä kuin myös jo hieman enemmän elämää nähneitä kisuja. Löytyy sosiaalisia sylikissoja, hieman arempia ja ujompia yksilöitä ja kaikkea siltä väliltä.

Muistathan, että kissa tuo mukanaan myös vastuuta. Se pitää ajatella elämänkumppaniksi, jonka kanssa on oltava valmis viettämään jopa parikymmentä vuotta. Etukäteen on mietittävä, miten kissan hoito järjestetään esim. lomamatkojen aikana, tai miten jeläinlääkärikuluista selvitään.
Kissalta saa kuitenkin myös rakkautta, ja usein ne kiintyvät kovasti ihmisperheeseensä. Jokainen kissa on omanlaisensa yksilö, toinen ei saa paijauksesta tarpeekseen millään siinä kun toisesta ei ikinä tule sylikissaa.
Lesyltä luovutetut kissat ovat madotettuja, steriloituja/kastroituja, rokotettuja ja sirutettuja. Kulukorvaus aikuisesta kissasta on 150 eur (kaksi aikuista samaan aikaan adoptoituina 250€) ja pennusta 220 eur (kaksi pentua samaan aikaan adoptoituina 380€),  tällä maksulla katamme kissan eläinlääkärikuluja. Kissoja ei ikinä luovuteta vapaana ulkoileviksi.
Mikäli haluat tarjota kodin kissalle, käy täyttämässä kotiselvityksemme osoitteessa http://www.lesy.fi/kotiselvitys
 niin adoptiotiimimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse!

Kissoja pääsee katsomaan erikseen sovittavana ajankohtana.

KASTE JA KULTIS ON ALUSTAVASTI VARATTU
Nämä noin 5 kuukauden ikäiset poikapennut ovat vielä arahkoja, mutta uteliaita. Kultis on hieman rohkeampi, se seurailee ihmisen puuhia ja innostuu leikkimäänkin. Kaste on arempi, mutta kärsivällisessä kodissa sekin varmasti rohkaistuu nopeasti.
Kultiksella ja Kasteella on todettu kissojen herpes-virus. Se on asianmukaisesti lääkitty, mutta herpeksen oireet voivat joskus ilmaantua uudelleen esimerkiksi stressin seurauksena koska virus jää kissan elimistöön oireiden hävittyä. Oireet ovat silmätulehduksen ja nuhan kaltaiset, ne on kuitenkin hoidettavissa lääkkeellä.
Kultis ja Kaste on kastroitu, rokotettu kerran ja sirutettu, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläimet nro 1657 & 1661
IIRIS JA INKERI
Nämä arviolta 2-3 -vuotiaat tyttökissat ovat vielä arkoja, eivätkä mielellään päästä ihmistä kovin lähelle. Sekä Inkeri että Iiris ovat kuitenkin uteliaita, ne tarkkailevat ihmisen puuhia, ja niiden rohkeus lisääntyy selvästi koko ajan.
Iiriksellä ja Inkerillä on todettu kissojen herpes-virus. Se on asianmukaisesti lääkitty, mutta herpeksen oireet voivat joskus ilmaantua uudelleen esimerkiksi stressin seurauksena koska virus jää kissan elimistöön oireiden hävittyä. Oireet ovat silmätulehduksen ja nuhan kaltaiset, ne on kuitenkin hoidettavissa lääkkeellä.
Inkeri ja Iiris on steriloitu, rokotettu kerran ja sirutettu, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläimet nro 1613 & 1614
OIKKU JA OSKU
Nämä noin viiden kuukauden ikäiset tyttöpennut etsivät omaa yhteistä kotia. Oikku ja Osku ovat vielä arahkoja, mutta hyvin uteliaita, ja ne innostuvatkin varovaiseen leikkiin erilaisten keppilelujen kanssa.
Oikulla ja Oskulla on todettu kissojen herpes-virus. Se on asianmukaisesti lääkitty, mutta herpeksen oireet voivat joskus ilmaantua uudelleen esimerkiksi stressin seurauksena koska virus jää kissan elimistöön oireiden hävittyä. Oireet ovat silmätulehduksen ja nuhan kaltaiset, ne on kuitenkin hoidettavissa lääkkeellä.
Oikku ja Osku on steriloitu, rokotettu kerran ja sirutettu, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläimet nro 1618 & 1619
ILJA
Ilja on nuori, noin vuoden ikäinen tyttö-kissa. Se on arahko, mutta namit saavat sen lähestymään rauhallisesti käyttäytyvää ihmistä. Se kesyyntynee nopeasti tutun ihmisen kanssa.
Iljalla on todettu kissojen herpes-virus. Se on asianmukaisesti lääkitty, mutta herpeksen oireet voivat joskus ilmaantua uudelleen esimerkiksi stressin seurauksena koska virus jää kissan elimistöön oireiden hävittyä. Oireet ovat silmätulehduksen ja nuhan kaltaiset, ne on kuitenkin hoidettavissa lääkkeellä.
Ilja luovutetaan steriloituna, kahdesti rokotettuna ja sirutettuna.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1610
KIIRA
Kiira on nuori tyttökissa. Se on arka, mutta utelias. Kun sitä menee tapaamaan, sähinä on taattu, mutta herkut saavat sen leppymään ja lähestymään ihmistä varovasti. Se myös seuraa ihmisten sekä muiden kissojen puuhia eriönsä ikkunasta hyvin tarkkaan.
Kiiralla on todettu kissojen herpes-virus. Se on asianmukaisesti lääkitty, mutta herpeksen oireet voivat joskus ilmaantua uudelleen esimerkiksi stressin seurauksena koska virus jää kissan elimistöön oireiden hävittyä. Oireet ovat silmätulehduksen ja nuhan kaltaiset, ne on kuitenkin hoidettavissa lääkkeellä.
Kiira luovutetaan steriloituna, kahdesti rokotettuna ja sirutettuna.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1636
(HERRA) KAUNOTAR
Tämä Kaunotar, joka lääkärin pöydällä osoittautui pojaksi, etsii omaa kotia. Kaunotar on arka, ja sen uuden kodin tulisi ymmärtää, että kesyyntyminen voi viedä aikaa. Se uskaltaa tulla syömään ihmisen läsnäollessa, mutta koskemaan sitä ei pääse. Ihmisen nähden se ei uskalla myöskään leikkiä, mutta koska lelut vaihtavat paikkaa, on se todennäköisesti yksin ollessaan aktiivinen ja vilkas.
Kaunottaren kaunis puolipitkä turkki vaatii hoitoa, ja harjaukseen tulisi Kaunotarta pikkuhiljaa totuttaa.
(Herra) Kaunotar on kastroitu, rokotettu kerran ja sirutettu, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1683
Kaunottarelle voit tarjota Lohjan seudulta myös kotihoitopaikkaa jossa se saisi totutella ihmisen kanssa elämiseen ennen pysyvän kodin löytymistä. Voit lähettää vapaamuotoisen esittelyn itsestäsi ja tarjolla olevasta kotihoitopaikasta osoitteeseen adoptiot@lesy.fi.
ESME
Esme on arka poikakissa. Se uskaltautuu kyllä syömään vaikka ihminen on läsnä, mutta muuten se on hyvin varautunut. Esme vaatiikin paljon ymmärrystä ja kärsivällisyyttä uudelta kodiltaan.
Esme on kastroitu, rokotettu kerran ja sirutettu, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1687
MUKU
Muku on uutta kotia vailla oleva arahko poikakissa. Se tulee vauhdilla syömään tarjotun ruuan ja namit, mutta on muuten hieman varautunut ihmistä kohtaan. Tutut hoitajat ovat sitä saaneet hieman silittää,  vaikka se saattaa varmuuden vuoksi hieman myös sähähtääkin ihmiselle.
Muku on kastroitu, rokotettu kerran ja sirutettu, tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 1665Mukulle voit tarjota Lohjan seudulta myös kotihoitopaikkaa jossa se saisi totutella ihmisen kanssa elämiseen ennen pysyvän kodin löytymistä. Voit lähettää vapaamuotoisen esittelyn itsestäsi ja tarjolla olevasta kotihoitopaikasta osoitteeseen adoptiot@lesy.fi.

Lesyllä on tällä hetkellä useampia kissanpentuja etsimässä uutta kotia. Tällä hetkellä selvästi vallitsevin väriyhdistelmä pennuissa on mustavalkoinen.
Muistathan, että se pieni ja suloinen kissanpentu tuo mukanaan myös paljon vastuuta. Se pitää ajatella elämänkumppaniksi, jonka kanssa on oltava valmis viettämään jopa parikymmentä vuotta. Etukäteen on mietittävä, miten kissan hoito järjestetään esimerkiksi lomamatkojen tai oma sairastumisen aikana, tai miten tulevista eläinlääkärikuluista selvitään.
Kissalta saa kuitenkin myös rakkautta, ja usein ne kiintyvät kovasti ihmisperheeseensä. Jokainen kissa on omanlaisensa yksilö, toinen ei saa paijauksesta tarpeekseen millään siinä kun toisesta ei ikinä tule sylikissaa.
Huomioittehan, ettemme luovuta alle vuoden ikäisiä kissoja yksin ennestään eläimettömään talouteen. Kissoja ei myöskään ikinä luovuteta vapaana ulkoileviksi.
Lesyltä luovutetut kissanpennut ovat madotettuja, steriloituja/kastroituja, vähintään kerran rokotettuja ja sirutettuja. Mahdollinen tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi. Voit myös täyttää kotiselvityslomakkeemme osoitteessa www.lesy.fi/kotiselvitys, pyydämme sen kaikilta adoptiota suunnittelevilta.
Mikäli haluat tarjota kissalle kodin, täytä kotiselvityslomakkeemme (www.lesy.fi/kotiselvitys), niin otamme yhteyttä sinuun.