Kissat

Lesyllä on tällä hetkellä useita kissoja etsimässä uutta kotia. Tarkkoja ikäarvioita emme voi löytökissoille antaa, joukossa on nuoria reilun vuoden ikäisiä kuin myös jo hieman enemmän elämää nähneitä kisuja. Löytyy sosiaalisia sylikissoja, hieman arempia ja ujompia yksilöitä ja kaikkea siltä väliltä.

Muistathan, että kissa tuo mukanaan myös vastuuta. Se pitää ajatella elämänkumppaniksi, jonka kanssa on oltava valmis viettämään jopa parikymmentä vuotta. Etukäteen on mietittävä, miten kissan hoito järjestetään esim. lomamatkojen aikana, tai miten eläinlääkärikuluista selvitään.
Kissalta saa kuitenkin myös rakkautta, ja usein ne kiintyvät kovasti ihmisperheeseensä. Jokainen kissa on omanlaisensa yksilö, toinen ei saa paijauksesta tarpeekseen millään siinä kun toisesta ei ikinä tule sylikissaa.
Lesyltä luovutetut kissat ovat madotettuja, steriloituja/kastroituja, rokotettuja ja sirutettuja. Kulukorvaus aikuisesta kissasta on 100 eur (kaksi aikuista samaan aikaan adoptoituina 160€) ja pennusta 180 eur (kaksi pentua samaan aikaan adoptoituina 300€),  tällä maksulla katamme kissan eläinlääkärikuluja. Kissoja ei ikinä luovuteta vapaana ulkoileviksi.
Mikäli haluat tarjota kodin kissalle, käy täyttämässä kotiselvityksemme osoitteessa http://www.lesy.fi/kotiselvitys
 niin adoptiotiimimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse!

Meillä on myös muutama muu kissa etsimässä kotia . Näistä lisää kysymällä, tai tule talolle käymään, sunnuntaisin ovet ovat auki klo 12-15.

Lesyllä on tällä hetkellä useita kissanpentuja joille etsitään kotia. Kotiutusajankohdat vaihtelevat (arvioidun) syntymäajan mukaan. Pennut madotetaan useampaan kertaan ja noin 12-13 viikon iässä ne steriloidaan, rokotetaan ja sirutetaan. Kissanpennut luovutetaan uuteen kotiin noin 14-15 viikon ikäisinä.
Kissanpentua ei tule ottaa hetken mielijohteesta, vaan hankintaa pitää aina miettiä tarkkaan. Kissa vaatii sitoutumista niin henkisesti kuin rahallisestikin. Mikäli kodista ei löydy ennestään kissakaveria luovutamme kissanpennut uuteen kotiin pääsääntöisesti vain pareittain. Kahdesta pennusta on seuraa toisilleen, ne aktivoivat toinen toisiaan ja huolehtivat toisistaan. Yksittäisten kissanpentujen adoptointi mietitään aina tapauskohtaisesti.
Lesyltä luovutetut kissat ovat madotettuja, steriloituja, rokotettuja ja sirutettuja, myös tehosterokotus sisältyy adoptiohintaan. Yhden kissanpennun adoptiomaksu on 180€ ja kahden pennun 300€. Tällä maksulla katamme kissan eläinlääkärikuluja.
Kissoja ei ikinä luovuteta vapaana ulkoileviksi, ulkoilu valjaissa tai katetussa ulkotarhassa on sallittua.
Mikäli haluat tarjota kodin kissanpennuille käy täyttämässä kotiselvityksemme osoitteessa www.lesy.fi/kotiselvitys , niin adoptiotiimimme ottaa sinuun yhteyttä! Yhteydenotto tapahtuu yleensä sähköpostitse, muista täyttää yhteystietosi huolellisesti.

ULLA JA ALMA
Yhteistä kotia etsivät nuoret ja leikkisät kissasiskokset Ulla ja Alma. Nämä reilun vuoden ikäiset tytöt hurmaavat kenet vain ystävällisillä luonteillaan ja kovilla kehruuäänillään. Välillä tytöt toki hieman ottavat yhteenkin mutta niinhän ne siskokset usein tekevät.
Ulla ja Alma luovutetaan steriloituina, kertaalleen rokotettuina ja sirutettuina, tehosterokotus kuuluu adoptiohintaan.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläimet nro 780 ja 781

 

VIIRU-LIISA
Omaa loppuelämän kotia etsii Viiru-Liisa. Tämä 12-vuotias neiti on seurallinen ja ystävällinen. Automatkoista se ei oikein pidä, ja ilmoittaa sen kovaäänisesti.
Viiru-Liisa on tottunut rauhalliseen elämään ainoana kissana, ja se luovutetaankin lapsettomaan ja eläimettömään kotiin.
Viiru-Liisa luovutetaan steriloituna, rokotettuna ja sirutettuna.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 738

 

HASSID
Hassid on noin 5-vuotias poika, joka rakastaa rapsutuksia ja huomiota. Se on aluksi hieman arka, mutta vauhtiin päästyään hyvin leikkisä ja energinen. Hassid ei pidä autossa matkustamisesta tai valjaissa ulkoilusta, tämä kannattaa uuden kodin huomioida.
Hassidilla on viljaton ruokavalio, jota myös uuden kodin tulee sitoutua noudattamaan.
Hassid on kastroitu, rokotettu ja sirutettu.
Lisätietoja adoptiot@lesy.fi
Eläin nro 679

 

 

 PRINSESSA ON VARATTU 💕
Löytyisikö sinulta koti pienelle, syksyllä 2017 syntyneelle Prinsessalle? Tämä hyvin arka kissa on pikkuhiljaa tullut ulos kuorestaan. Se on utelias ja seurailee mielellään ihmisten touhuja, ja hyvänä hetkenä sitä saa silittää ja rapsutella oikein kunnolla. Prinsessa on luonteeltaan pieni ja pippurinen, ja sen uudelta omistajalta toivotaan kokemusta kissoista ja varmoja otteita. Prinsessa luovutetaan kotiin jossa asustaa jo ennestään sosiaalinen ja nuorehko kissakaveri.
Prinsessa on rokotettu, sirutettu ja steriloitu.
Lisätietoja adoptiot@lesy. fi
Eläin nro 640
 
 

Meillä on myös muita kissoja etsimässä kotia . Näistä lisää kysymällä, tai tule talolle käymään, sunnuntaisin ovet ovat auki klo 12-15.

Mikäli haluat tarjota kissalle kodin, ota yhteyttä ja kerro itsestäsi. Laitamme jokaiselle kissasta kiinnostuneelle kotiselvityslomakkeen. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kulukorvaus aikuisesta kissasta 100€ (2 aikuista kissaa 160€) ja pennusta 180€ (2 pentukissaa 300€). Kuluilla katetaan kissan sterilointi/kastrointi-,  rokotus-, madotus-, ja sirutuskuluja.